Tips på högkvalitativt och prisvärt golv

Står du i renoveringstagen och är på väg att lägga in ett nytt golv? Då vill vi tipsa dig om ett tåligt och snyggt golv.

Vinylgolvets fördelar

Golvet är något som du oftast lägger märke till först av allt när du kommer in i ett rum och då vill man gärna att det inte bara ska vara praktiskt och slitstarkt, utan även snyggt att titta på. Väljer du ett vinylgolv kan du få allt detta! Du hittar dem i en stor mängd olika utföranden och kommer garanterat att hitta det golv som passar just din smak. Här får du ett praktiskt, tåligt och mycket slitstarkt golv till ett väldigt förmånligt pris. Kan det bli bättre än så? Ja, det kan det faktiskt. Vinylgolv är mjuka och behagliga att gå på och de är dessutom lätta att rengöra och kräver i princip inget underhåll alltså. Mycket talar för att ett vinylgolv är det optimala valet när du ska lägga nytt golv. Det här är det ultimata valet för dig som har mycket liv och rörelse i ditt hem. Perfekt för den stora familjen! Du behöver inte ens vara orolig för att det spills på golvet. Vinylgolv är vattentåliga.

Klickgolv

Numera är det allra vanligast att du köper vinylgolv som klickgolv. Förut var det en metervara som rullades ut, men så är det alltså inte längre. Den gamla tidens rullvinyl finns kvar att köpa, men är inte det vanliga valet. Nu vill man gärna ha ett klickgolv som är utformat i kakel- eller plankformat och försett med ett klickssystem som gör det enkelt och smidigt att lägga.

Vinylgolv passar i alla rum och används ofta i kök och andra rum där man räknar med ett lite hårdare slitage. Vinylgolven håller för det mesta. Du håller lätt ditt vinylgolv fint genom att dammsuga det och sedan torka med ett allrengöringsmedel.