Trasmatta ikea

TÅNUM Matta, slätvävd, blandade färger, 60×90 cm – IKEA

Har du svårt att välja mellan olika produkter? · STOENSE Matta, kort lugg, 80×150 cm · LANGSTED Matta, kort lugg, 60×90 cm · LOHALS Matta, slätvävd, 80×150 cm.

TÅNUM Matta, slätvävd, blandade färger, 60×90 cm. Den består nämligen av spillbitar från vår tillverkning av påslakan – och är handvävd av skickliga hantverkare vid organiserade vävcenter i Bangladesh.

Små mattor som bidrar med värme, färg och mjukhet – IKEA

Små mattor som bidrar med värme, färg och mjukhet – IKEA

En matta dämpar ljud, samlar upp dammpartiklar, skyddar golven mot slitage och är sköna att gå på. De kan även hjälpa till att dela in rummet i olika zoner.

Våra små mattor bidrar till mjukhet, värme och färg i vilket rum som helst. Välj mellan små mattor i många olika texturer, storlekar och stilar för att passa ditt utrymme och din stil. Mattorna finns med lång lugg, kort lugg och slätvävda modeller, alla till låga priser.

Mattor i alla möjliga former & färger – IKEA

Mattor i alla möjliga former & färger – IKEA

Det kan ta tid för vikmärken att försvinna efter att du packat upp din matta. Stryk, om det behövs. Kan tvättas i maskin, 40°C. … Krymper maximalt 5%.

Oavsett vilka varianter du väljer så ger mattor både komfort och stämning. Stora mattor avgränsar en sittgrupp, avlånga mattor mjukar upp dina steg i hallen och dörrmattor hälsar dig välkommen hem. Vi har allt från slitstarka och vackra ullmattor till tåliga trasmattor.

RANGSTRUP Matta, slätvävd, handgjord/bomull blandade …

RANGSTRUP Matta, slätvävd, handgjord/bomull blandade färger, 70×180 cm – IKEA

RANGSTRUP Matta, slätvävd, handgjord/bomull blandade färger, 70×180 cm Överblivet bomullstyg från vår textilproduktion har förvandlats till de unika, handgjorda mattorna RANGSTRUP. Färgerna varierar från matta till matta, så kom till varuhuset och välj den du gillar bäst.

Stora mattor i olika mått – Värmebevarande & sköna – IKEA

Stora mattor i olika mått – Värmebevarande & sköna – IKEA

Stora mattor finns i massor av stilar och färger. Välj bland släta eller fluffiga modeller i olika mått. Beställ våra prisvärda och högkvalitativa mattor online.

TIPHEDE Matta, slätvävd, grå, vit, 155×220 cm – IKEA

TIPHEDE Matta, slätvävd, grå, vit, 155×220 cm. Perfekt under matbordet, i vardagsrummet eller vid din säng.

Mattor & golv för varje rum & stil – IKEA

Mattor & golv för varje rum & stil – IKEA

Titta ner och runt. Det finns gott om plats att väva in en matta eller uppdatera golvet i ditt hem. Ett mjukt fårskinn vid sängen på ett prisvärd laminatgolv. En stark sisalmatta under ditt matbord. Höga mattor nära soffan. Bläddra bland vårt urval av ryamattor och löpare för att hitta en färg, mönster, textur och storlek som passar ditt utrymme.

VESTERBORG Matta, kort lugg, handgjord röd, 170×240 cm

VESTERBORG Matta, kort lugg, handgjord röd, 170×240 cm – IKEA

VESTERBORG Matta, kort lugg, handgjord röd, 170×240 cm De jordröda tonerna skapar ett varmt, hemtrevligt lager på ditt golv och en skön stämning i ditt rum. Ett genuint hantverk i mjuk ull. Unik och därför speciell – den här mattan är handvävd och finns bara i ett exemplar.

KATTRUP Matta, slätvävd, handgjord/blå, 75×150 cm – IKEA

KATTRUP Matta, slätvävd, handgjord/blå, 75×150 cm Goda nyheter! Om du gillar den här handvävda ullmattan med traditionellt skandinaviskt mönster uppskattar du säkert att den har samma mönster på båda sidorna. Bara att vända och njuta av ännu längre.

Keywords: trasmatta ikea, ikea trasmatta