Skrivbord ikea svart

MICKE Skrivbord, svartbrun, 105×50 cm – Handla idag – IKEA

MICKE Skrivbord, svartbrun, 105×50 cm. Använd som det är, eller kombinera med andra skrivbord eller hurtsar i serien MICKE för större arbetsyta. Den smarta designen på baksidan döljer kablar och tillåter luft att cirkulera runt utrustningen. Läs mer

Bord & skrivbordssystem – IKEA

Bord & skrivbordssystem – IKEA

Bord & skrivbordssystem

ALEX Skrivbord, svartbrun, 132×58 cm – IKEA

ALEX Skrivbord, svartbrun, 132×58 cm Stilrent utseende som är lätt att gilla, tillsammans med en smart design som döljer kablarna. Baksidan är ytbehandlad så hurtsen kan stå mitt i rummet – den är lika fin från alla håll. Inbyggd organisering för sladdar och kablar; undangömt men nära till hands.

ALEX Skrivbord, svartbrun, 100×48 cm – IKEA

ALEX Skrivbord, svartbrun, 100×48 cm Stilrent utseende som är lätt att gilla, tillsammans med en smart design som döljer kablarna. Baksidan är ytbehandlad så hurtsen kan stå mitt i rummet – den är lika fin från alla håll. Inbyggd organisering för sladdar och kablar; undangömt men nära till hands.

MALM Skrivbord, svartbrun, 140×65 cm – IKEA

MALM Skrivbord, svartbrun, 140×65 cm. Använd den med andra produkter i serien MALM för ett enhetligt utseende.

LAGKAPTEN / ADILS Skrivbord, svartbrun/svart, 200×60 cm

LAGKAPTEN / ADILS Skrivbord, svartbrun/svart, 200×60 cm – IKEA

LAGKAPTEN / ADILS Skrivbord, svartbrun/svart, 200×60 cm Mixa och matcha bordsskiva och ben som du vill – eller välj den här färdiga kombinationen. Stark och lätt, tillverkad med en teknik som använder mindre råvaror, vilket minskar miljöpåverkan. Förborrade hål för ben gör det enkelt att montera.

MICKE Skrivbord, svartbrun, 73×50 cm – IKEA

MICKE Skrivbord, svartbrun, 73×50 cm Använd som det är, eller kombinera med andra skrivbord eller hurtsar i serien MICKE för större arbetsyta. Den smarta designen på baksidan döljer kablar och tillåter luft att cirkulera runt utrustningen.

BEKANT Skrivbord, svartbetsad askfaner, svart, 160×80 cm

BEKANT Skrivbord, svartbetsad askfaner, svart, 160×80 cm – IKEA

BEKANT Skrivbord, svartbetsad askfaner, svart, 160×80 cm. Du får en generös arbetsyta och en smart lösning för att hålla kablar på plats under bordsskivan.

MICKE Skrivbord, svartbrun, 142×50 cm – IKEA

MICKE Skrivbord, svartbrun, 142×50 cm. Den smarta designen på baksidan döljer kablar och tillåter luft att cirkulera runt utrustningen.

Keywords: skrivbord ikea svart