Rusta loungeset

Loungemöbler – Rusta

Loungemöbler – Rusta

Finn avkoppling i trädgården med snygga loungemöbler. Sjunk ned i bekväma fåtöljer och soffor och njut av sommaren. Inred en inbjudande oas. Välkommen…

Loungeset Toscana 173,5/235x75x76 cm Grå Konstrotting

Loungeset Toscana 173,5/235x75x76 cm Grå Konstrotting – Trädgård – Rusta.com

Hörnsoffa med bord i tålig och lättskött konstrotting med en stomme i stål. Bord: L:100xB:53xH:67 cm. Soffa: 173,5/235x75x76 cm.

Loungeset Malaga Konstrotting – Trädgård – Rusta.com

Malaga är ett komplett loungeset som är perfekt för den större uteplatsen eller balkongen. Setet är tillverkat av beige konstrotting och stadig ram av stål och bordet har en skiva gjord av lättskött och tåligt konstträ. Konstrotting är ett artificiellt material gjort av konstfiber som är mycket slitstarkt, väderbeständigt och lätt att rengöra. Det lite högre bordet gör att du kan fika och äta bekvämt och soffan är mjuk och skön att sitta i. Både konstrottingen och de medföljande dynorna är UV-skyddsbehandlade för att minska risken att färgen ska blekas av solen.

Loungeset Andorra 194x76x88 cm – Trädgård – Rusta.com

Förgyll din trädgård eller uteplats med denna bekväma loungegrupp! Andorra är en nätt och dekorativ utegrupp med fin repflätning i slitstarkt polyesterrep. Soffan är mjuk och bekväm att sitta i, och det lite högre bordet gör att du kan fika och äta bekvämt! Bordet har ett mått på 72,5×72,5×66 cm (LxBxH). Soffan består av två delar, höger och vänster, vardera med måttet 194x88x76 cm (BxHxD). Rygg- och sittdynor ingår.

Loungeset Lissabon 5 delar + glasskiva – Rusta

Loungeset Lissabon 5 delar + glasskiva Loungesoffa för dig som vill ha en utbyggbar och flexibel lösning för din balkong eller uteplats. Moduler i lättskött konstrotting. Dynor och kuddar ingår. Glasskivan som medföljer kan förvandla en av modulerna till ett praktiskt bord. – Loungemöbler – Rusta.com

Loungesoffa för dig som vill ha en utbyggbar och flexibel lösning för din balkong eller uteplats. Moduler i lättskött konstrotting. Dynor och kuddar ingår. Glasskivan som medföljer kan förvandla en av modulerna till ett praktiskt bord.

Loungeset Kos 4 delar Stål – Trädgård – Rusta.com

Kos är ett lättskött loungeset i stilren design med dekorativa armstöd i trälook. Stommen är gjord av rostskyddsbehandlat stål och sits och rygg är tillverkade av slitstark textilene. Dynorna är UV-skyddsbehandlade och vändbara vilket gör att de håller längre då båda sidorna kan användas. I paketet ingår 2 st fåtöljer, 1 st soffa, 1 st bord samt dynor. Möblerna säljs endast i set.

Loungeset Aten Nätt loungeset för dig med … – Rusta

Loungeset Aten Nätt loungeset för dig med medelstor balkong eller uteplats. Pulverlackerat stål med nätmönster på rygg och bordsskiva. Dynor och kuddar medföljer. – Loungemöbler – Rusta.com

Nätt loungeset för dig med medelstor balkong eller uteplats. Pulverlackerat stål med nätmönster på rygg och bordsskiva. Dynor och kuddar medföljer.

Loungeset Ibiza 4 st Svart Stål – Trädgård – Rusta.com

Nätt och lättskött loungeset med stomme i pulverlackerat stål och sits i textilene. I paketet ingår 2 st fåtöljer(mått: B: 58xD: 60xH: 75,5 cm), 1 st soffa (mått: B: 110xD: 60x H: 75,5 cm) samt 1 st bord (mått: B: 85xD: 45xH: 38 cm. Säljs endast i set.

Loungeset Villastad 3-sitssoffa + 2 fåtöljer + bord – Rusta

Loungeset Villastad 3-sitssoffa + 2 fåtöljer + bord Generöst loungeset i FSC-märkt akaciaträ för dig med stor balkong eller uteplats. Tresitssoffan och fåtöljerna har tjocka, exklusiva dynor med avtagbar och tvättbar klädsel. Stilrent bord i klassisk design. – Loungemöbler – Rusta.com

Generöst loungeset i FSC-märkt akaciaträ för dig med stor balkong eller uteplats. Tresitssoffan och fåtöljerna har tjocka, exklusiva dynor med avtagbar och tvättbar klädsel. Stilrent bord i klassisk design.

Keywords: rusta loungeset, loungeset rusta, loungemöbler rusta, loungegrupp rusta, loungesoffa rusta, rusta loungemöbel, rusta loungemöbler, rusta palma, rusta lounge, rusta loungeset palma, loungeset utemöbler rusta, palma rusta, rusta utemöbler palma, loungeset palma rusta