Plastmugg ikea

KALAS Mugg, mixade färger – IKEA

Oavsett om du föredrar en enkel espresso, en stor latte eller en härlig kopp te, så har vi en mugg eller kopp för dig. Sortera och filtrera. 51 artiklar.

KALAS Mugg, mixade färger Starka och glada färger så alla kan välja sin favorit. Plasten går inte sönder och är ofarlig – inga tillsatser. Ett miljövänligt alternativ till engångsartiklar eftersom du kan diska dem i maskin. Kan staplas för att spara plats vid förvaring.

Barnmuggar – IKEA

Barnmuggar – IKEA

Barnmuggar

Koppar & muggar för alla tillfällen – IKEA

Koppar & muggar för alla tillfällen – IKEA

Njut av en kopp kaffe eller te med hjälp av vårt sortiment av koppar och muggar. Välj och vraka bland temuggar och kaffekoppar i olika färger och storlekar.

BÖRJA Babymugg med lock – IKEA

BÖRJA Babymugg med lock. Med den här muggen blir det enklare för din baby att hålla och dricka själv eftersom den har sugpip och två stora handtag. Tillverkad av ofarlig plast, samma material som förekommer i nappflaskor, engångsblöjor och matlådor.

FÄRGKLAR Mugg, matt yta ljusrosa, 37 cl – IKEA

FÄRGKLAR Mugg, matt yta ljusrosa, 37 cl Ta en paus med gott kaffe eller te! Muggen FÄRGKLAR kommer i en enkel, självklar design, en perfekt bas för att matcha med annat porslin. Välj en mattglaserad rustik yta eller glansig modern.

FÄRGRIK Mugg, mörkturkos, 25 cl – IKEA

FÄRGRIK Mugg, mörkturkos – IKEA

FÄRGRIK Mugg, mörkturkos. Oavsett om det är fest eller vardag – den enkla, funktionella designen är alltid enkel att matcha med andra former och färger. Serien FÄRGRIK är en perfekt bas för alla typer av måltider och tillfällen.

BACKIG Mugg, svart, 35 cl – IKEA

BACKIG Mugg, svart, 35 cl Serien BACKIG liknar stengods, men är gjord av härdat glas som gör att den är mycket stöttålig. Av härdat glas, ett tåligt material som är mycket motståndskraftigt mot snabba temperaturväxlingar.

FÄRGKLAR Mugg, blank beige, 37 cl – IKEA

FÄRGKLAR Mugg, blank beige, 37 cl Ta en paus med gott kaffe eller te! Muggen FÄRGKLAR kommer i en enkel, självklar design, en perfekt bas för att matcha med annat porslin. Välj en mattglaserad rustik yta eller glansig modern.

IKEA 365+ Mugg, vit, 36 cl

IKEA 365+ Mugg, vit, 36 cl – IKEA

IKEA 365+ Mugg, vit, 36 cl. Serien 365+ har allt för bordet – det är lätt att trivas med den vardagliga enkelheten, men även att piffa till den med färger och accessoarer. Gjord av fältspatporslin så den är lika snygg år efter år.

Keywords: plastmugg ikea, plastmuggar ikea, ikea plastmugg, ikea plastmuggar, ikea muggar plast