Laserpekare jula

Laserpresentatör | TRUST Puntero – Jula

Laserpresentatör | TRUST Puntero

Kompakt laserpenna som både ger en laserpunkt och en laserlinje. Utrustad med horisontell och vertikal libell samt magneter. Väggfäste ingår.

Trådlös laserpekare med knappar för att byta PowerPoint-slide. Litet format och räckvidd upp till 15 m. Drivs av 2x AAA-batterier (säljs separat).

Laserpenna | Ger laserpunkt och -linje | MEEC TOOLS – Jula

Laserpenna | Ger laserpunkt och -linje | MEEC TOOLS | Jula

Laserinstrument. För dig som gillar att fylla verktygslådan och fixa själv! Här finns problemlösare i form av handverktyg, elverktyg och maskiner, …

Kompakt laserpenna som både ger en laserpunkt och en laserlinje. Utrustad med horisontell och vertikal libell samt magneter. Väggfäste ingår. Drivs av två AAA-batterier (säljs separat).

Laserinstrument – Jula

Rolig leksak som får fart på katten! Blandade färger.

Laserinstrument. För dig som gillar att fylla verktygslådan och fixa själv! Här finns problemlösare i form av handverktyg, elverktyg och maskiner, samt svets- och tryckluftsprodukter.

Kattleksak – Jula

Kattleksak | Jula

Laserpekare Fjärrkontroller ✓ SPARA pengar genom att jämföra priser på 400+ modeller ✓ Läs omdömen och experttester ✓ Betala inte för mycket – Gör ett …

Rolig leksak som får fart på katten! Blandade färger.

Pekskärmspenna med laser – Biltema.se

Köp Laserinstrument från Clas Ohlson online eller i en av våra butiker.

4-i-1-penna. Kombinationspenna med fyra funktioner. Det är en stylus-penna av hög kvalitet, 0,7 mm kulspetspenna med bra grepp, laserpekare och ficklampa. Stylus-pennan ämnar inga fingeravtryck och repar ej. Lämplig för mobila enheter med pekskärm. Finns i två färger. Säljs styckvis.  Viktigt att tänka på Vid köp via ”Köp och hämta” går det inte att välja specifik färg på denna artikel. VARNING!   Laserpekare är ingen leksak. Missbruk kan leda till ögonskada.  Justeringar med avsikt att öka laserstrålen kapacitet är förbjudna. Garantin slutar automatiskt att gälla vid påverkan på laserpekaren. Peka inte strålen mot reflekterande ytor eftersom laserstrålen är lika stark från en spegel eller reflekterande yta.  Titta aldrig direkt in i strålen. Håll laserpekaren borta från barn.

Laserpekare • Jämför (400+ produkter) hos PriceRunner »

Här kan du köpa en professionell laserpekare med blå laser till guider, föreläsare m.fl. Är helt laglig att inneha och använda. Effekt: <1 mW.

Laserpekare Fjärrkontroller ✓ SPARA pengar genom att jämföra priser på 400+ modeller ✓ Läs omdömen och experttester ✓ Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag!

Krysslaser, laserpass och lasermottagare – Clas Ohlson

Krysslaser, laserpass och lasermottagare | Clas Ohlson

Någon som har tips på en laserpekare som har en linje istället för prick. Så man kan göra snabba LOS … linjelasrar/laserpenna-160063/](https://www.jula.

Köp Laserinstrument från Clas Ohlson online eller i en av våra butiker

Blå laserpekare för proffs (1199 kr) – Highcap

Blå laserpekare för proffs (1199 kr)

Här kan du köpa en professionell laserpekare med blå laser till guider, föreläsare m.fl. Är helt laglig att inneha och använda. Effekt: <1 mW

Någon som har tips på en laserpekare som har en linje istället …

Keywords: laserpekare jula