Ikea sammetssoffa

SMEDSTORP 3-sitssoffa, Djuparp/mörk grönblå ek – IKEA

Ge dig själv eller dina nära och kära lite extra utrymme sitta bekvämt med en 3-sits soffa. Här hittar du massor av färger och stilar att välja mellan, …

SMEDSTORP 3-sitssoffa, Djuparp/mörk grönblå ek Soffan för dig som gillar de mjuka formerna från förr, men vill njuta av modern komfort. Här får du plymåer med kallskum, sköna armstöd och konformade ben i en härlig retro-stil som håller i många år. Höga ben gör det enkelt att städa under soffan.

GRÖNLID 3-sitssoffa, Djuparp mörkgrön – IKEA

GRÖNLID 3-sitssoffa, Djuparp mörkgrön Kryp upp, känn dig varmt omfamnad och njut av sköna kvällar och lata dagar. Den här soffan är extra djup, har mjuka flyttbara ryggkuddar och finns i olika storlekar och former, allt för din bekvämlighet. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

Soffor & soffgrupper – Brett sortiment – 10 års garanti – IKEA

Soffor & soffgrupper – Brett sortiment – 10 års garanti – IKEA

Hitta rätt soffa för ditt hem. Soffor till bra pris och hög kvalitet! 10 års garanti – 365 dagars öppet köp.

GRÖNLID 3-sitssoffa, Djuparp mörk grönblå – IKEA

GRÖNLID 3-sitssoffa, Djuparp mörk grönblå Kryp upp, känn dig varmt omfamnad och njut av sköna kvällar och lata dagar. Den här soffan är extra djup, har mjuka flyttbara ryggkuddar och finns i olika storlekar och former, allt för din bekvämlighet. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

VIMLE 3-sitssoffa, Djuparp mörkgrön – IKEA

VIMLE 3-sitssoffa, Djuparp mörkgrön Den här soffan kan du forma som du vill, för platsen du har hemma. Välj antal sittplatser, form och funktioner. När familjen eller hemmet blir större kan du komplettera soffan och låta den växa med dig. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

Köp en grön soffa för en naturskön känsla – IKEA

Gröna soffor – Köp en grön soffa för en naturskön känsla – IKEA

Hitta en grön soffa i många former och storlekar. 10 års garanti. Gröna soffor är uppiggande och lugnande och bidrar med en positiv atmosfär i ditt hem.

SMEDSTORP 3-sitssoffa, Djuparp mörk grönblå/svart – IKEA

SMEDSTORP 3-sitssoffa, Djuparp mörk grönblå/svart Soffan för dig som gillar de mjuka formerna från förr, men vill njuta av modern komfort. Här får du plymåer med kallskum, sköna armstöd och konformade ben i en härlig retro-stil som håller i många år. Höga ben gör det enkelt att städa under soffan.

3-sitssoffor – Hitta din tresittssoffa här – IKEA

3-sitssoffor – Hitta din tresittssoffa här – IKEA

Utforska vårt utbud av bekväma 3-sitssoffor för ditt vardagsrum. Välj från ett brett spektrum av färger, texturer och stilar och köp din tresitssoffa idag.

GRÖNLID 2-sitssoffa, Djuparp mörk grönblå – IKEA

GRÖNLID 2-sitssoffa, Djuparp mörk grönblå Kryp upp, känn dig varmt omfamnad och njut av sköna kvällar och lata dagar. Den här soffan är extra djup, har mjuka flyttbara ryggkuddar och finns i olika storlekar och former, allt för din bekvämlighet. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

Keywords: ikea sammetssoffa, sammet soffa ikea