Ikea restaurang örebro

Restaurangen på IKEA i Örebro öppnar igen

Restaurangen på IKEA i Örebro öppnar igen – IKEA

På IKEA hittar du mat från ansvarsfulla källor som både är god och håller riktigt hög kvalitet – oavsett om du väljer IKEA restaurangen, IKEA Bistron eller …

Efter ett drygt halvår av ombyggnad öppnar IKEA idag upp sin restaurang i Örebro igen. Örebro blir först ut bland alla varuhus i Sverige och ett av få i IKEA världen med en ny digital köpupplevelse. En lösning som innebär att kunderna själva lägger beställningar och betalar med digitala skärmar.

IKEA Restaurang och Bistro

IKEA Restaurang och Bistro – IKEA

Varma rätter som serveras i restaurangen från och med 11:00. ​Lokala avvikelser kan förekomma för ingrediensförteckningar, pris och sortiment.

På IKEA hittar du mat från ansvarsfulla källor som både är god och håller riktigt hög kvalitet – oavsett om du väljer IKEA restaurangen, IKEA Bistron eller att själv laga till något hemma av varorna från IKEA Swedish Food Market.

Välkommen till ditt möbelvaruhus – IKEA Örebro.

Välkommen till ditt möbelvaruhus – IKEA Örebro. – IKEA

Vi serverar mat i restaurangen på varuhusen, enklare mat i Bistron utanför kassorna men även lättlagad mat att ta med hem, i Swedish food market.

På IKEA hittar du allt du behöver för livet hemma. Här hittar du den senaste information om våra öppettider både för varuhuset, Restaurangen och vår Bistro.

Meny från restaurangen på IKEA

Meny från restaurangen på IKEA – IKEA

Just nu serverar vi ingen julmat eller julbord på IKEA. Information om våra menyer för julen 2022 kommer att presenteras under hösten 2022.

Se vilka rätter som serveras i restaurangen på IKEA,

Mat & dryck – IKEA

Mat & dryck – IKEA

IKEA Örebro. öppnar 10:00 imorgon. Möbelaffär Heminreding Restaurang. Välkomna till Örebros heminredningsparadis! Allt under ett tak.

Mat & dryck

Julbord och Vegetarisk julltallrik – IKEA

IKEA Restaurang, Örebro: Se objektiva omdömen av IKEA Restaurang, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer203 av 303 restauranger i …

Just nu serverar vi ingen julmat eller julbord på IKEA. Information om våra menyer för julen 2022 kommer att presenteras under hösten 2022.

IKEA Örebro Restaurang « RESTAURANGTOPPEN.SE

Vad har hänt med restaurang Ikea i Örebro ? Maten har vid flera tillfällen varit knappt ljummen. Senast igår , tog dagens snitzel med pommes.

IKEA RESTAURANG, Örebro – Omdömen om restauranger

IKEA RESTAURANG, Örebro – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Välkommen till ditt nära varuhus IKEA Örebro! … Äntligen är semlorna tillbaka, finns i restaurangen för 25 kr (Family pris 20 kr.

IKEA Restaurang, Örebro: Se objektiva omdömen av IKEA Restaurang, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer203 av 305 restauranger i Örebro.

IKEA – VÄLKOMMEN PÅ DAGENS LUNCH. Varje måndag till …

IKEA Örebro (@ikeaorebro) • Instagram photos and videos

Keywords: ikea restaurang örebro