Ikea krokar

Väggförvaring & krokar – IKEA

Väggförvaring & krokar – IKEA

Vi har ett brett utbud av hängare som fungerar för allt från hawaiiskjortor till prickiga kjolar. Och alla typer av olika krokar som kan ge det mesta ett lyft.

Väggförvaring & krokar

Väggkrokar & kroklister – IKEA

Krokar för klädupphängning – IKEA

Skapa ordning och reda i köket med köksstänger, kryddställ och S-krokar. Förvara kryddorna snyggt och lättåtkomligt och häng köksredskapen på väggen.

Få ordning hemme med hjälp av väggkorokar. Vi har kroklister, krokar som hänger över dörren, smart design som döljer skruvarna och krokar som du inte behöver skruva alls. Dessutom hittar du dem i många olika stilar och färger.

Krokar & galgar ger kläderna ett lyft – IKEA

Krokar & galgar ger kläderna ett lyft – IKEA

Vill du ha ett snabbt och enkelt sätt att hålla dina kläder skrynkelfria, snygga och lätta att hitta? Häng upp dem på galgar. Oavsett om din garderob innehåller hawaiiskjortor eller prickiga kjolar har vi galgar för en mängd olika typer av kläder. Kolla in vårt sortiment och organisera förvaringen av dina outfits.

Handdukshängare & krokar – IKEA

Handukshängare och badrumskrokar för alla badrum – IKEA

En uppfriskande dusch eller ett avkopplande bad kan störas av en liten detalj – att du inte hittar din handduk. Med en handduksstång eller handdukshängare blir din egentid mer harmonisk. Då kan du ha handduken inom räckhåll (utan att den behöver ligga på golvet). Utforska vårt sortiment och undvik att förvara handdukarna i en hög.

Köksstänger – Kryddställ – S-krokar – IKEA

Köksstänger – Kryddställ – S-krokar – IKEA

Skapa ordning och reda i köket med köksstänger, kryddställ och S-krokar. Förvara kryddorna snyggt och lättåtkomligt och häng köksredskapen på väggen.

KÄMPIG Krok, mässingsfärgad – IKEA

KÄMPIG Krok, mässingsfärgad.

GRUNDTAL S-krok, rostfritt stål – IKEA

GRUNDTAL S-krok, rostfritt stål. Serien GRUNDTAL är inspirerad av restaurangkök där allt måste ha sin egen plats. Serien håller köksredskapen borta från bänken men inom räckhåll, och är gjord i slittåligt och lättskött rostfritt stål.

HÖGAFFEL Väggkrok – IKEA

HÖGAFFEL Väggkrok Ett set med 3 små, men hållbara krokar som är perfekta att hänga upp där du har ett begränsat utrymme. Idealiska för allt från accessoarer och väskor i sovrummet till handdukar i köket. En liten och dekorativ krok som du kan hänga bakom en dörr eller på någon annan trång yta.

KUNGSFORS Stänger med krokar och behållare, rostfritt …

KUNGSFORS Stänger med krokar och behållare, rostfritt stål, 112 cm – IKEA

KUNGSFORS Stänger med krokar och behållare, rostfritt stål, 112 cm Inspirerad av proffsen, men anpassad för dig. Precis som i restaurangkök har vi fokuserat på slittåliga material och smart väggförvaring. Skapa din egen kombination eller välj den här färdiga lösningen.

Keywords: ikea krokar, krokar ikea, ikea förvaring vägg, klädhängare vägg ikea, ikea väggförvaring, väggförvaring ikea, ikea klädhängare vägg, nyckelhängare ikea