Ikea kök lantligt

inspireras av IKEA lantliga kök

Lantliga kök – inspireras av IKEA lantliga kök – IKEA

Ett kök i lantligt stil ger ett charmigt uttryck där detaljer så som vitriner, speglar och dekorativa krönlister bidrar till den rätta känslan.

Funderar du på ett kök i en lantlig stil? Låt dig inspireras av våra härliga lantkök.

Lantkök i stan – IKEA

Hitta och planera det perfekta IKEA köket redan idag! … Ett mörkt kök med UPPLÖV köksluckor och DALFRED barpallar i ett ljust … Rustikt och lantligt.

Här är ett kök i traditionell stil, men med moderna funktioner. Vitrinskåp är snygga och ger massor av förvaring, medan små detaljer – som djupa diskhoar och knoppar – bidrar till att fullända ett hemtrevligt uttryck.

Bildgalleri med köksserier i olika stilar – IKEA

Sök bland våra idéer för köket – kanske hittar du den du alltid har drömt om. Fundera igenom vad du gillar och … Ett kök med en touch av lantlig livsstil.

I våra köksserier finns något för alla – oavsett om du vill ha ett svart kök med modern design eller ett grått, lantligt kök. Alla våra luckor har hela 25 års garanti och är testade för att kunna tåla en tuff vardag. Lär känna våra köksserier i en mix av köksinspiration och produktinformation.

Lantlig känsla på begränsad yta – IKEA

Letar du efter designidéer till köket? Bli inspirerad av det här köket i en traditionell stil, som är helt perfekt för bakning, matlagning och trevligt häng.

Ett kök med en touch av lantlig livsstil – IKEA

Letar du efter ett kök som erbjuder en traditionell ”äppelpajskänsla” men med alla moderna detaljer? Det här köket levererar både och – i ditt stadshem. Läs mer här.

Lantligt och smart på liten yta – IKEA

Begränsat utrymme i köket? Våra inredningstips för köket kan hjälpa dig att få ut mesta delen av din yta. Bli inspirerad av det här mysiga men samtidigt praktiskt planerade köket i modern lantstil.

BODBYN är det moderna lantliga köket – IKEA

BODBYN grå ger köket ett klassiskt uttryck, du får ett lantkök som samtidigt känns modernt. Dörrarna har ram och fasad spegel, de har en slät lackad yta som är lätt att hålla ren. Den mjuka grå nyansen ger köket en traditionell karaktär med varm och välkomnande känsla.

Hitta det perfekta köket för dig – IKEA

Utforska alla våra köksidéer och skapa drömköket som passar ditt utrymme, din stil och din budget. Hitta och planera det perfekta IKEA köket redan idag!

Bildgalleri med köksidéer – IKEA

Sök bland våra idéer för köket – kanske hittar du den du alltid har drömt om. Fundera igenom vad du gillar och hur du vill ha ditt drömkök. Vi hjälper dig genom hela köksresan, från idé till färdig lösning.

Keywords: ikea kök lantligt, lantligt kök ikea, lantkök ikea, ikea lantligt kök, gammaldags kök ikea, ikea lantkök, lantligt ikea kök