Hörnskrivbord ikea

BEKANT Hörnskrivbord höger, vit, 160×110 cm – IKEA

Vi har flera varianter och storlekar av ståskrivbord, skrivbord med förvaring, datorbord och hörnskrivbord som passar just dig och ditt arbete.

BEKANT Hörnskrivbord höger, vit, 160×110 cm. Du får en generös arbetsyta och en smart lösning för att hålla kablar på plats under bordsskivan.

Datorbord & hörnskrivbord – IKEA

Datorbord & hörnskrivbord – IKEA

Rätt datorbord hjälper dig att skapa en arbetsplats som underlättar ditt jobb. Vi har flera varianter och storlekar av ståskrivbord, skrivbord med förvaring, datorbord och hörnskrivbord som passar just dig och ditt arbete.

BEKANT Hörnskrivbord vänster sitta/stå, vit, 160×110 cm

BEKANT Hörnskrivbord vänster sitta/stå, vit, 160×110 cm – IKEA

BEKANT Hörnskrivbord vänster sitta/stå, vit, 160×110 cm Det här robusta skrivbordet klarar garanterat många år av kaffedrickande och hårt arbete. Du får en generös arbetsyta och en smart lösning för att hålla kablar på plats under bordsskivan. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

BEKANT Hörnskrivbord höger, svartbetsad askfaner, vit, …

BEKANT Hörnskrivbord höger, svartbetsad askfaner, vit, 160×110 cm – IKEA

BEKANT Hörnskrivbord höger, svartbetsad askfaner, vit, 160×110 cm. Du får en generös arbetsyta och en smart lösning för att hålla kablar på plats under bordsskivan.

BEKANT Hörnskrivbord höger sitta/stå, vit, 160×110 cm

BEKANT Hörnskrivbord höger sitta/stå, vit, 160×110 cm – IKEA

BEKANT Hörnskrivbord höger sitta/stå, vit, 160×110 cm Det här robusta skrivbordet klarar garanterat många år av kaffedrickande och hårt arbete. Du får en generös arbetsyta och en smart lösning för att hålla kablar på plats under bordsskivan. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

MICKE Hörnarbetsplats, vit, 100×142 cm – IKEA

MICKE Hörnarbetsplats, vit, 100×142 cm. Eller fästa dina att göra-listor där med en magnet.

BEKANT Hörnskrivbord vänster sitta/stå, vit/svart, … – IKEA

BEKANT Hörnskrivbord vänster sitta/stå, vit, svart, 160×110 cm – IKEA

BEKANT Hörnskrivbord vänster sitta/stå, vit, svart, 160×110 cm. Du får en generös arbetsyta och en smart lösning för att hålla kablar på plats under bordsskivan.

BEKANT Hörnskrivbord höger sitta/stå, vit, svart, 160×110 cm

BEKANT Hörnskrivbord höger sitta/stå, vit, svart, 160×110 cm – IKEA

BEKANT Hörnskrivbord höger sitta/stå, vit, svart, 160×110 cm. Du får en generös arbetsyta och en smart lösning för att hålla kablar på plats under bordsskivan.

Skrivbord för kontoret och hemarbetsplatsen – IKEA

Skrivbord för kontoret och hemarbetsplatsen – IKEA

Hitta ett skrivbord som gör arbetet bekvämt och effektivt – både hemma och på kontoret. Välj ur ett stort urval prisvärda och ergonomiska skrivbord. 365 dagars öppet köp

Keywords: hörnskrivbord ikea, ikea hörnskrivbord